.

Wednesday, November 19, 2014

Pengumuman: Blog aku error sana-sini...!

DENGAN sedih dan berat hatinya aku nak beritahu, untuk update entry selepas ini dan akan datang, sila ke blog baru aku http://snapsqueen.blogspot.com/ .

Blog sedia ada ni masih aku kekalkan, cuma aku tak tahu kenapa aku tak boleh upload gambar, buka bahagian setting dan lain-lain. Aku dah email pihak berkenaan (pengurusan Blogger), mereka tengah cari sebab-sebab kenapa berlakunya error di sana sini dalam blog http://ayuqhaatami.blogspot.com/ ni.

Serius, aku sedih gila. Aku dah guna blog ni dari tahun 2006 sampai sekarang dan dan banyak entry aku buat kat sini. Apa-apa pun, redha je 'lah, benda berkait sistem ni memang macam-macam hal boleh berlaku, salah satunya apa yang sedang berlaku kat blog aku. Aku cuba copy paste semua entry yang ada dalam blog ni, tapi makan waktu sikit sebab tak boleh nak ekspress download - semua part dah error ni. Adoi tak pahamlah! Siapa yang ada pengalaman dpt masalah macam ni boleh share dengan kat kat blog baru http://snapsqueen.blogspot.com/ ye.

Nak masukkan entry ni pun jenuh jugak menggodek. Aku harap Uolls semua boleh baca. Kepada yang sudi, boleh follow entry aku di blog baru ye http://snapsqueen.blogspot.com/ . Snapsqueen tu aku gunakan untuk semua rangkaian laman sosial aku termasuk Instagram dan Twitter. Sekarang jenama Snapsqueen aku gunakan sebagai nama blog pulak. Senang nak ingat dan sebut.

Itu je aku nak sampaikan kat Uolls semua, tak berani nak taip panjang2 takut tak sempat nak publish dan error lagi. Terima kasih semua dan jumpa Ullos di http://snapsqueen.blogspot.com/  ok. Adios.

No comments: