.

Thursday, June 13, 2013

The making-Red Velvet Cake in Jar...

Di mana ada kemahuan, di situlah ada jalan. Ya, aku sedar, yakin dan percaya kalau kita usaha pasti ada hasilnya. Penat, kerja berlambak-lambak, komen-komen negatif atau apa-apa saja yang kita rasa mcm  menghalang usaha bukan masalah besar. Kita boleh 'layan' dgn senyum dan lapang dada.

Itu yang aku rasa selepas beberapa tahun merajinkan diri dalam bidang bakeri dan sebagai 'budak baru belajar', aku selalu berusaha 'layan' semua itu dengan jiwa besar (paksa jiwa jadi besar, kental dan gagah hihi). Alhamdulillah, hari demi hari perkembangannya semakin mengujakan dan sesungguhnya benarlah janji Allah SWT, rezeki itu ada di mana-mana.

...eh, panjang pulak saya melalut yek. Oklah, just nak share #projekgila aku hari ni. Walaupun penat sebab baru balik dari kerja, tapi seronok. Act bukanlah soal duit atau keuntungan sgt, tetapi lebih tepatnya kepuasan diri. Syukur dan Alhamdulillah, hari ni dapur Qalischa Homemade Recipes dapat tempahan Red Velvet Cake in Jar with Creamcheese (35 balang).

Kalau Uolls nak rasa, boleh order ye dan minimum order 5 balang. Kalau nak order pm saja aku di FB Qalischa Homemade Recipes atau boleh cari no phone di sebelah ni. Ok, macam biasa kita layan gambarnya ye.
Red Velvet Cake in Jar memang tgh 'in' skrg ni, mcm-mcm versi dan rasa.

No comments: