.

Tuesday, October 29, 2013

Alhamdulillah...Tahniah Mizz Nina

Benarlah, apabila Allah berkehendak mudah saja bagiNya untuk membalikkan hati yang dikehendaki. Bagi peminat penyanyi yang lincah di pentas nyanyian ini pasti sejuk hati melihat hijrah dirinya ketika ini.

Syukur, dalam keterujaannya memantapkan kerjaya seni isteri kepada Noh Hujan ini melakukan penghijrahan dalam hidupnya dengan tampil berhijab selepas selesai menunaikan fardu haji. Kita doakan perjalanan hijrah Nina dipermudahkanNya.

Petikan berita:
Penyanyi Mizz Nina mengesahkan yang dia kini sudah pun berhijab selepas pulang daripada menunaikan Haji di Mekah pada Jumaat lalu bersama suaminya vokalis kumpulan Hujan, Noh Salleh, 29.

Pegawai perhubungan awam penyanyi wanita itu, Joe Saiful, berkata, Nina atau nama sebenarnya Syazrina Azman, 33, bagaimanapun memberitahu dia masih belum bersedia untuk bertemu atau menjawab sebarang persoalan media mengenai perubahan imejnya itu.

"Buat masa ini Nina masih lagi belum bersedia bertemu media untuk bercakap tentang imej barunya itu. Tetapi dia telah mengesahkan pada saya bahawa buat masa ini dia memang sudah pun bertudung," katanya yang dihubungi mStar Online pada petang Isnin.

Tambah Joe, Nina memerlukan sedikit masa untuk tampil kepada media serta khalayak dengan imej yang bersesuaian.

"Nina seorang yang sangat peka dengan imejnya sebagai selebriti dan apabila sudah berhijab, Nina sedang mencari imej yang bersesuaian sebelum tampil di khalayak. Dalam pada itu, banyak juga perubahan yang harus dilakukan dalam karier muziknya. Sebab itu dia perlukan masa. Diharap semua pihak dapat memahami situasinya," tutur Joe.

Miz Nina juga merupakan anak kepada Pengerusi Kumpulan AmBank Malaysia, Tan Sri Azman Hashim. (Mstaronline)

No comments: