.

Friday, September 5, 2014

20 things about me...

Saja nak share, kat IG dok main tag2 geng dengan '20 things about me' Hah! Ni aku punya part, siapa nak follow boleh je. Kita santai-mantai je okeh ^_^

1. Gila semua benda berwarna merah, sampai berus jamban pun merah ...bahaha! 
2. Tak pedas, tak kenyang! 
3. Tak reti minum air tak ada color. 
4. Kat rak buku, box buku2, almari buku lebih banyak novel berbahasa Indonesia & fashion magazine
5. My first love, umur 19 thn. 
6. Suka shopping kasut & heel, tapi hari2 pakai sandal jek! 
7. Tak suka dlm singki ada cawan, pinggan, periuk or kuali. Rimas! 
8. No fav, '8'. 
9. Kamera, laptop, kamus & pen merah mesti ada ke mana pun gua pergi. 
10. Kongsi bulan lahir sama dgn arwah Abah. 
11. Belum kenal org kata sombong, dah kenal org kata otak masuk air! 
12. Muzik rock & drum. 
13. Suka tengok perempuan cantik😻😽😸 
14. Jadi 'pendiam' bila marah sangat. 
15. Kalah 'mati' dengan orang tua dan baby
16. Coffee addict.
17. Tak ramai kawan pempuan, cukup ramai kawan lelaki. 
18. Tak suka & pandai lipat baju! 
19. Cukup aktif waktu mlm, idea mencurah-curah. 
20. Suka tengok lelaki pakai kain pelikat dgn baju melayu☺ 

*sekarang nak tag siapa aje yang nak join cabaran 20thingsaboutme yang seterusnya hehehe 
#cabaran20thingsaboutmewithsnapsqueen

2 comments:

Aq Iazany said...

ska no 12, rock, set drum & keyboard.
no 13 tu standard lah bg aq...

Anis Ilmer said...

Terima kasih Aq Lazany...sudi singgah ke sini ^_^